Tahtoisin muutaman sanasen sanoa vielä ennen ringin alkamista. Ensiksikkin toivon sydämeni pohjasta että kaikki saavat itselleen mieluisia paketteja, ja ettei ketään tarvitse sulkea ringistä ulos sääntörikkeiden vuoksi.

Minä yritän kiireitteni antaessa myöten muistaa teitä esim. sähköpostitervehdyksin, mutta varmaa se ei ole, toivon aikani riittävän.

Toisekseen pyydän kaikilta osallistujilta pitkää pinnaa toisinaan hajamielisen emonne suhteen, pistäkää sähköpostia jos huomaatte omituisuuksia (esim vaivaan jotakuta ihan väärän asian tiimoilta) tai olen esim. unohtanut päivittää paketin tänne blogiin.

Sitten haluaisin vielä omista toimintaperiaatteistani hieman kirjoittaa. Eli yhteystietonne ovat vain minun ja oman SLY:nne tiedossa. En vuodata niitä kenellekkään eteenpäin, ja jos joku erityistilanne tulee (esim. viime kierroksella eräs toimittaja etsi tiettyjä bloggaajia) kysyn aina teiltä ensin ennenkuin luovutan sähköpostiosoitteenne.
Olen myös hirveän avoin koko rinkiä kohtaan, edelliselläkin kierroksella koin erään ikävän asian olevan parasta selittää kaikille, jottei tulisi epäselvyyksiä. Osaan myös myöntää jos teen itse jonkin virheen, ja myönnänkin, koska se on reilua teitä kohtaan.

Nyt kun teillä on oman muistettavanne sähköpostiosoite, toivon teidän käyttävän sitä, jos esim. paketti myöhästyy, hyödyksenne, mutta katsokaa ettei sähköpostissanne lue omia tietojanne, tai lähettäkää vaikka sähköpostikortti, johon voitte laittaa tuon ringin sähköpostiosoitteen lähettäjän paikalle, eli: sly2@windowslive.com

Ja niin uusien kuin vanhojenkin toivon vielä muistinvirkistykseksi lukevan säännöt kertaalleen, jottei tule epäselvyyksiä.

HUOM! paketin ohjesumman (8€) saa ylittää, mutta se on täysin oma päätöksesi, eikä sinun tule odottaa, että oma SLY:si lähettää myös sinulle extraa.

Kommentoijien toivon näillä sivuilla liikkuvan hyvässä hengessä. Rakentavaa kritiikkiä saa antaa, mutta jätettäisiinkös sitten nuo tahallaan liian ikäväksi tehdyt kommentit pois, niin olisi kaikilla parempi täällä kirjoitella.

Ainiin, ja minä olen sitten ihan mahdoton muistuttelemaan ja jankuttamaan asioista, mutta se ei ole millään pahalla tarkoitettua, vain teistä ja sly-ringin onnistumisesta huolehtimista.

Ja tässä heti alkuun muistutankin ( :D ) että muistakaa, muistakaa ja vielä kerran muistakaa kysyä jos tulee epäselvyyksiä tai tyhmiltäkin tuntuvia kysymyksiä, autan mielelläni.

Yhtä kyselylomaketta vielä odottelen, sen jälkeen jaan kaksi viimeistä paria ja voidaan aloittaa SLY2-rinki hyvillä mielin!

ILOISTA, YLLÄTYSRIKASTA JA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA KAIKILLE!


bears.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics