Salainen Leivontaystävä Ohjeet:

1. SLY2 alkaa 2.1.2008, ja kestää aina 31.3.2008 asti, eli kolme  kalenterikuukautta.

2. Jokaisena kuukautena muistetaan ystävää 8€:n (+ postikulut) arvosta. Tämän summan voi joko käyttää yhteen lähetykseen, tai jakaa sen useampaan muistamiseen. Jos joku panostaa leikkiin enemmän rahaa, on se hänen oma päätöksensä. Ohjesumma on siksi, että kukaan ei tuntisi leikin olevan "epäreilua".

3. Jokainen lähetys raportoidaan emolle, sähköpostiosoitteeseen [email protected]
Myös vastaanotetut lähetykset raportoidaan, ja olisi kiva jos saan myös linkin, mikäli julkaiset kuvan saamastasi lähetyksestä blogissasi.

4. Mikäli sinulla ei ole blogia, olisi hyvä jos pystyisit kuvaamaan saamasi lähetyksen, jotta se voitaisiin julkaista oman kommenttisi kera SLY-blogissa.

5. Vain saadut lähetykset saa julkaista omassa blogissa, ÄLÄ SIIS KUVAA LÄHETYSTÄ, JONKA ITSE POSTITAT, ETTET PALJASTU!

6. Lähetykseen laitetaan aina lähettäjän kohdalle minun osoitteeni ja nimeni, jotka saat ilmoittautumislomakkeen mukana. Ilmoittautumiset aina sähköpostiini, koska et voi paljastaa yhteystietojasi tässä blogissa.

7. Mikäli lähetät omalle parillesi sähköpostia, luo salainen sähköposti, johon rekisteröityessäsi laitat nimen kohdalle laitat esim. SLY, jottei oikea nimesi paljastuisi. Sinun pitää aina muistaa olla laittamatta omaa nimeäsi tai blogiosoitettasi mihinkään, jottet paljastuisi ystävällesi.

8. Tämä ohje kuulostaa todella hullulta, koska luulisi että aikuiset ihmiset tämän ymmärtävät, mutta koska esim SAY: ssa tästä on keskustelua syntynyt, painotan: Älä kierrätä postimerkkejä, käytetyn postimerkin uudelleenkäyttäminen on petos!

9. Kun olet saanut oman muistettavasi yhteystiedot, ilmoita hänelle esim. blogikommentilla, sähköpostilla yms, että olet vastaanottanut tiedot. Näin ystäväsi tietää ettei ole jäänyt "ulos ringistä".

10. Paketit tulee olla postissa aina kuun toiseksi viimeisellä viikolla, jotta katoamistapauksissa pystymme ottamaan postiin yheyttä ajoissa.

Eiköhän tässä tullut tärkeimmät, lisäksi muistuttaisin positiivisesta hengestä, yritetään tilanteessa kuin tilanteessa olla kohteliaita, ja rehellisiä. :) Mikäli kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostiini.

HUOM! Mikäli käy niin ikävästi, että joku ei kerta toisensa perään muista ystäväänsä, otan valtuudet sulkea tällainen ihminen pois ringistä!