Mikäli joku on pettynyt pakettien sisältöön, tai toimitusaikaan (mistä ei pitäisi vielä olla minkäänlaista mielipahaa aiheutunut, koska vielä huomenna paketin voi pistää postiin..) niin voidaanko jutella nämä asiat tuolla sähköpostin puolella, koska monelle tulee ns. anonyymeistä kommenteista sellainen olo että "apua, ei kai vain minun muistettavani ajattele noin". Muutenkin tällaiset kateusjutut ei kuulu mielestäni tähän rinkiin. :/ Toivottavasti kaikki miettivät kyselylomakettaan kirjoittaessaan, että antaa mahdollisimman monipuolista tietoa, jos ei jotakin halua.

Ja vielä haluaisin tuosta 8e:n ylityksestä sanoa, että se 8e on ohjesumma, ja jokainen panostaa leikkiin enemmän itse niin halutessaan, ja pitäisi kyllä ihan maalaisjärjellä ajatella, ettei vältämättä saa itse yhtään enempää kuin mitä ohjesumman sisällä pystyy toteuttamaan. Tuo ohjesumma on tuon kokoinen, koska itse "vähävaraisena" ajattelen myös sitä ettei kaikilla ole mahdollisuutta panostaa tähän edes 20 euroa, EIKÄ TUO RAHASUMMA OLE MIELESTÄNI TÄMÄN RINGIN YDIN, VAAN ANTAMISEN ILO.

Minä uskon ihan vilpittömästi, että osallitujat pyrkivät parhaimpaansa pakettien suunnittelussa, niissä rajoissa jotka heillä itsellään ovat.

Eli eiköhän jatketa tätä rinkiä iloisin mielin, kohtahan on jo helmikuu ja uudet kujeet. :)